Vad är de olika naturliga behandlingarna för smärta i visdomstand?

Visdomständer kan skapa smärta genom impaktion, eller när de kommer genom huden i munnen. Ofta måste tandläkare kirurgiskt avlägsna visdomständer. När operation inte är möjlig eller rekommenderad, kan det finnas ett betydande behov av hemmetoder för visdomstandsmärta. Det finns många olika sätt att lindra denna smärta med hjälp av växtbaserade och traditionella metoder.

Ett enkelt sätt att behandla visdom tand smärta är att applicera is mot kinden, precis utanför kärnan av smärta. Att lägga isen på en hand, mot det område där pekfingret och tummen sammanfogas, antas också åstadkomma samma åtgärd med hjälp av tryckpunkter. Skölj munnen regelbundet, varannan timme, med varmt saltvatten, kan bidra till att öka läkningsprocessen.

Många växtbaserade läkemedel för denna smärta existerar. Vitlök är ett naturligt smärtstillande medel och kan appliceras på tandvärk på två huvudvägar. Tugga en hel vitlöksklyfta varje morgon kan hjälpa till. Alternativt kan det också hjälpa att rulla en vitlöksklyfta i bergsalt och placera den på det känsliga området. Kombinationen av smärtstillande och antibiotisk aktivitet kan underlätta lättnad och hjälp i läkningsprocessen.

Andra växtbaserade och växtbaserade behandlingar finns för tandvärk. Potatis innehåller naturligt en rad olika friska föreningar och naturliga versioner av moderna läkemedel. Att skära en potatis i hälften och applicera insidan till en påverkade tand kan hjälpa. Att skapa en lösning av två till tre droppar vanilj extrakt med vatten kan skapa en munsköljning med liknande effekt.

Omedelbar lättnad för denna smärta kan verka svårt utan receptbelagd medicinering, men det är inte omöjligt. Uppvärmning av en tepåse med grönt eller svart te, och sedan applicera det på smärtkällan, kan ge snabbare smärtlindring. Koffein hjälper till med vissa naturliga smärtstillande processer, så det kan fungera som ett indirekt men effektivt sätt att eliminera smärta.

Guava är kommersiellt tillgängligt på de flesta ställen. Tugga frukten kan hjälpa till med tandvärk. Vete gräsjuice är också vanligt och anses inte bara vara till hjälp vid behandling av tandvärk, men kan också döda bakterierna som ledde till tandförfall. Dessa två metoder kan ge omedelbar lättnad samtidigt som de stavar bort framtida problem samtidigt.

Några av de bästa visdomstandsmedicinen kan tyckas obehagliga, men de kan också vara värda. Tjuvhackad rålök i minst tre minuter hjälper till att döda bakterier och lindra kronisk smärta. En skiva av kalk, när den tuggas, kan förhindra lösa tänder, smärta och därtill hörande förfall. Växtbaserade läkemedel kan inte alltid ta ställning till mer moderna metoder för smärtlindring, men de kan ofta hjälpa till med ens lidande tills en läkare kan utvärdera problemet.